Skip to main content

Inca, een sociale, vrolijke pup met een groot hart!
Inca is een leuke pup met een heerlijke wat slungelige uitstraling. Hij is gek op knuffelen, houdt van de wandelingen met de vrijwilligers en loopt prima aan de lijn, waarbij hij dan een tuigje draagt. Ook speelt hij graag met de andere honden in de opvang. Hij is sociaal en erg vrolijk. Kinderen zijn geen probleem en Inca is niet onder de indruk van katten. Inca is rank en slank en weegt nu circa 24 kilo en is 60 cm schouderhoogte. We verwachten dat Inca ongeveer dit formaat zal blijven. Inca heeft een zachte, kortharige vacht met een bijzondere en mooie kleur ogen. Voor Inca zoeken we een lieve familie die een maatje zoekt voor het leven. Een tuin om in te spelen zou fijn zijn voor Inca. Wie wil met Inca heerlijk gaan wandelen, knuffelen en spelen oftewel simpelweg genieten van het leven?
Inca is klaar om naar zijn gouden mandje te reizen. Hij woont nu op de opvang van Little Friends Lefkas en wil heel graag leren om in een huis te wonen. De autoritjes naar de dierenarts, (voor chip, de gebruikelijke vaccinaties, castratie en ook de bloedtest op Middellandse Zeeziekten (negatief)) gaan altijd prima. Inca vindt het prettig om alleen en rustig te kunnen eten (en niet met zijn broertjes en zusjes), er is echter geen sprake van agressie rondom voer.

Inca is samen met zijn 2 broertjes en 3 zusjes (nog ter adoptie) in een dichtgeplakte doos gevonden door een Griekse man. Deze aardige man heeft ze bevrijd en een maand voor ze gezorgd totdat hij hulp heeft gevraagd aan Little Friends Lefkas. Al deze vrolijke en open pups houden van het contact met mensen en zijn gek op knuffelen.

Geboortedatum: 01-03-2022 ( Geschat )                                                                                                                                                                                                                                                                                                Herkomst: Lefkas

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

 

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op