Skip to main content

Penny werd gevonden in het toeristisch gebied tussen Laganas – Kalamaki. Zij een jonge lieve hond, ze moet al heel lang gezworven hebben. In de badplaatsen hebben vriendelijke mensen zich gedurende het jaar verenigd en beheren voederstations voor zwerfdieren. Zij waren degenen die haar voor het eerst zagen, ze zagen hoe hongerig ze was, maar tegelijkertijd hoe lief en zachtaardig de hond was.
Ze namen contact met onze collega’s op voor hulp en één van de vrijwilligers was in staat om haar op te nemen. Penny werd naar de dierenarts gebracht voor een bloedtest, ze was negatief, helaas bleek dat ze een oude breuk had in één van haar voorpootjes. Het is niet voor te stellen hoe lang en pijnlijk het geweest moet zijn voor Penny. De dierenarts vertelde onze collega´s dat het met een operatie kon worden verholpen. Het is een operatie die door een specialist uitgevoerd moet worden, die is er niet op Zakynthos.  Penny heeft geen slechte gevoelens over mensen, ze heeft alleen liefde te geven. Ze is een geweldige hond met een goed karakter.

Geboortedatum: 01-06-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

:

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op