Skip to main content

Paloma is een jonge mastin mix. Collega’s werden gebeld dat in Hinojosa twee pups op straat liepen, zoekend naar en bedelend om eten. Paloma was één van hen, destijds ca. 8 maanden jong. Zij wacht nog steeds op een eigen thuis. Ze is sociaal met andere honden en kan ook goed overweg met katten. Paloma is erg speels en ze knuffelt graag. Zij is een erg lieve hond die alleen maar om aandacht wil. Ze verdient het niet nog langer in een hok te moeten zitten.

Geboortedatum: 01-09-2021 ( Geschat )
Herkomst: El Viso

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op