Skip to main content
HondenMiddelgroot teefTeef

Noa

By 30 november 2022januari 2nd, 2023No Comments

Astor werd samen met zijn zusjes Cora en Noa uit de perrera gehaald, waar ze gestorven zouden zijn of door ziekte of van de kou. Cora is een zeer aanhankelijke, speelse hond, ze is graag bij je. Zowel Noa, Astor en Cora zijn heel lief voor mensen, groot en klein. Astor is erg graag bij mensen in de buurt. Met andere honden gaan ze goed om. De pups zijn speels.

Geboortedatum: 01-08-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op