Skip to main content
Groot reuHondenReu

Toby

By 25 november 2022No Comments

Ook Toby liep alleen in een dorp rond. Hij is een gehoorzame, leergierige actieve hond die graag bij mensen is. Ook is Toby charmant, hij kan met teefjes goed omgaan, niet met alle reuen. Hoe hij reageert op katten is niet bekend. Toby loopt al goed mee aan de lijn. Zijn schofthoogte is ca. 57 cm. Toby is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-12-2020 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op