Skip to main content

Dit is Bartolo, een oudere Podenco. Hij was van een oom van een vrijwilliger, deze man had Bartolo weggeven aan een jager. Na één jaar werd hij teruggegeven, maar de oom kon hem niet hebben en vroeg onze collega’s een nieuwe plek voor hem te vinden. Helaas is dit inmiddels al ruim een jaar geleden en hij zit nog altijd in de shelter.
Bartolo is een hele lieve hond, wil graag aandacht, maar vindt het ook fijn om op zichzelf te zijn.
In het begin was Bartolo bang in de shelter, dit is zo goed als weg. Hij zal op een nieuwe plek wel de tijd moeten krijgen om te wennen. Hij kan goed omgaan kinderen, teefjes en met reutjes heeft hij zijn eigen voorkeur. Wie geeft Bartolo nog een paar goede jaren?

Geboortedatum: 02-01-2013 ( Geschat )
Herkomst: El Viso

 

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op