Skip to main content

Thor is een erg vriendelijke pup. Hij werd naar de shelter gebracht omdat de moeder van de eigenaar hem niet mocht! Op de leeftijd van 5 maanden is hij nu ca. 45 cm, er zullen nog wel “een paar” bij komen. Thor had een slechte tijd bij zijn eigenaar, hij verdient een tweede kans. Wie geeft deze grote pup een eigen thuis? Thor heeft behoefte aan liefde en veiligheid.

Thor is gewend met andere honden te leven. Katten is ( nog )  niet bekend.

Geboortedatum: 20-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op