Skip to main content

Kaya liep in het midden van een drukke straat, gelukkig zijn mensen gestopt om haar te redden. Zij kan opschieten met reutjes en teefjes. Kaya deelt haar hok nu met twee teefjes. Ze is aanhankelijk, actief en heeft een goed karakter. Ze vindt het fijn om bij mensen te zijn. Ze leert aan de lijn te lopen, dit gaat goed. Kaya is gesteriliseerd. Het is niet bekend hoe ze met katten omgaat. Haar schofthoogte is ongeveer 56 cm.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op