Skip to main content

Torxa werd in een park gevonden, dat was al in maart 2022. Wie geeft haar een thuis? Torxa is een lieve en charmante hond. Ze vindt mensen leuk, ook met haar soortgenoten kan zij goed opschieten. Haar hok deelt ze samen met een reu en twee teefjes. Aan de lijn lopen gaat al redelijk. Torxa is gesteriliseerd, haar schofthoogte is ca.58 cm.

Geboortedatum: 01-02-2017 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op