Skip to main content
Groot reuHondenReu

Beni

By 21 november 2022No Comments

Beni werd door iemand gevonden bij een vuilcontainer. Hij was niet gechipt en werd ook niet gemist. Beni is aanhankelijk, graag bij mensen, actief ( hij is nog jong ) en lief. Beni kan al redelijk lopen aan de lijn. Met zijn soortgenoten kan hij goed opschieten. Zijn schofthoogte is ca. 60cm. Beni is gecastreerd en gezond.
08-2021
Geboortedatum: 01-08-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op