Skip to main content

Stari werd uitgemergeld en vol wonden gevonden op de berg. Hij kon nauwelijks lopen, lag eigenlijk stervende aan de kant van een pad.
Stari werd meegenomen naar de kliniek, omdat er nergens plek is voor hem verblijft Stari daar nu nog. Na bloedonderzoek bleek dat Stari leishmania heeft, hij kreeg een kuur met milteforan en heeft nu elke dag 2 tabletten allopurinol nodig. Gelukkig is dit in Nederland geen duur medicijn.

Stari is een rustige hond, vriendelijk, niet speels of actief maar gaat graag wandelen om mensen en andere honden in de buurt te ontmoeten. Ook is hij slim, hij spreekt met zijn ogen . Verder is hij zachtaardig en goedhartig. Met honden en katten kan hij goed opschieten. Zijn schofthoogte is ongeveer 51 cm. Wie geeft deze senior een kans?

Geboortedatum: 01-10-2013 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op