Skip to main content
HondenKlein reuReu

Terry

By 11 november 2022december 2nd, 2022No Comments

Terry was bijna een jaar lang een bekende zwerfhond, verschillende meldingen van mensen bij wie hij opdook, binnenkwam en om eten vroeg of in sommige gevallen stal! Omdat het een kleine hond is waren de mensen niet bang voor hem en bedreigden zijn leven niet, maar toch zijn wegen geen plaats voor een hond. Zodra onze collega’s konden, namen ze hem onder hun vleugels.
Terry maakt deel uit van een groot pleeggezin, hij doet het goed met andere honden en katten.
Hij is een klein hondje met grote honingogen. Soms kan hij een kleine deugniet zijn, schoenen stelen gewoon voor de lol , waarschijnlijk herinneringen en gewoonten uit zijn straatleven maar bovenal is hij een uitstekende luisteraar en metgezel om de problemen van het dagelijks leven weg te nemen en je dicht bij de zin van het leven te brengen.
Hij is gecastreerd en negatief getest op Leishmania .

Geboortedatum: 01-10-2020 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op