Skip to main content
Groot reuHondenReu

Harry Zw

By 11 november 2022No Comments

Deze knuffelbeer heet Harry, een pluizige soort reus! Hij weegt 33 kilo, maar Harry gedraagt zich als een puppy. Hij werd achtergelaten in de buurt van Vasilikos, een druk toeristenoord op het eiland. Vele dagen lang werd hij gepost op de pagina “ gevonden”, niemand kwam naar voren voor deze geweldige hond. Harry wordt nu beschermd. Het wachten is nu op een eigen familie. Harry is vriendelijk en zacht, goed met andere honden en katten, goed met kinderen. Hij vertrouwt mensen volledig. Help ons alstublieft om hem te helpen!

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op