Skip to main content

Arme Nuk verblijft al 1,5 jaar in de shelter. Nuk werd in een dorp , Pozoblanco, gevonden door een vrijwilligster. Hij was destijds ongeveer 6 maanden jong. Op dat moment hadden onze collega’s geen shelter, een andere shelter hielp hen Nuk tijdelijk in hun shelter op te vangen. Sindsdien is hij aardig gegroeid, Nuk lijkt een kruising Mastin maar is niet zo groot.
Nuk vindt het geweldig om met andere honden te spelen, hij is speels. Hij wordt wel rustiger, door zijn grootte kende hij zijn eigen kracht niet. Het heeft Nuk veel tijd gekost om te wennen in de shelter, in het begin wilde hij niet eten en ook niet spelen. Onze collega’s dachten dat hij niet door wilde, totdat hij vriendjes werd met anderen honden en leerde te spelen.
Al merken ze aan hem hoe hij zich voelt door te zien hoe er continu nieuwe honden komen en gaan, maar hij blijft altijd achter.
Nuk is heel lief, wil alleen maar aandacht, helaas krijgt hij dat veel te weinig in de shelter. Hij is gecastreerd en gezond.

Wie geeft Nuk een kans op een eigen, warm thuis.

Geboortedatum in 01-0-2020 ( Geschat )
Herkomst: El Viso

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen. U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op