Skip to main content

Bella zoekt een nieuw thuis! Vanwege een medische situatie moeten onze collega’s helaas op zoek naar een nieuw thuis voor lieve Bella. Zij is een collie mix. Ze weegt ongeveer 15kg, is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt.
Bella is een zeer expressieve en aanhankelijke hond met veel energie. Ze leert snel en houdt van touwtrekken. Ze “spreekt” goed Engels en heeft soms heel wat te zeggen!
Bella is bang voor motoren en kan bang zijn voor kleine kinderen. Verder houdt ze absoluut van mensen. Ze zal het goed doen in een huis waar ze veel aandacht, beweging en speeltijd krijgt.

Geboortedatum: 01-12-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lesbos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op