Skip to main content

Sol zwierf in een wijk in een beruchte wijk in Patras, hij zat onder de teken en was erg mager. Nu verblijft hij in een kennel samen met vriendin Dalia. Sol is speels en actief, begint altijd het spel en stopt zelden. Hij houdt van rennen en tegen je opspringen als hij je ziet, Sol is blij als hij je ziet en wil je aandacht trekken. Hij is lief en aanhankelijk, kan met teefjes goed omgaan met reuen moeilijk. Sol laat zich in de shelter weinig horen. Hij loopt al mee aan de lijn. Sol beschermt zijn voer tijdens het eten en probeert ook Dalia’s eten op te eten. Hij is gecastreerd en gezond. Schofthoogte ca. 52 cm., gewicht ongeveer 18 kg.

Geboortedatum: 01-11-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op