Skip to main content

Dalia werd gevonden met haar vijf pups in de industriële zone van Patras. Vier pups zijn gestorven aan parvo. Dalia bleek hartworm te hebben, hiervoor is zij behandeld en van genezen. Zij is net bang of timide, blaft zeer weinig. Zij is vriendelijk tegen honden, katten en mensen. Zij wandelt al mee aan de riem. Momenteel verblijft Dalia samen met Sol in een kennel. Zij is zeer vriendelijk en teder, smeekt om knuffels en is zachtaardig. Dalia springt niet op je als ze je ziet, maar wacht tot je haar knuffelt. Ze is niet erg speels, ze begint nooit het spel maar neemt eraan deel. Dalia beschermt haar voer tijdens het eten. Dalia is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 50 cm.

Geboortedatum: 01-11-2018 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op