Skip to main content

Beshy is ernstig vermagerd en erg vuil gevonden in een buitenwijk van Patras. Zij is een onafhankelijke, sterke persoonlijkheid met een gemiddelde energie. Beshy is niet echt speels maar wel actief. Voor een jonge hond gedraagt zij zich volwassen. Beshy kan met honden en kinderen omgaan. Wel eet ze graag alleen. Ze loopt al mee aan de lijn.

Geboortedatum: 18-04-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op