Skip to main content
HondenKlein reuReu

Snoupi

By 28 oktober 2022No Comments

Snoupi is gevonden in de regen op de berg. Hij is niet bang of timide, is vriendelijk met honden, katten en mensen. Hij is wel beschermend tegenover zijn eten. Hij loopt al redelijk mee aan de lijn. Hij laat zich zelden horen. Snoupi is een lieve, speelse en actieve hond. Hij is zelden moe, aan energie geen gebrek. Hij kan doen alsof hij bazig is maar is dat eigenlijk niet. Hij is erg gulzig en wil graag als eerste de voerbak voor zijn neus krijgen. Snoupi is nog een pup.

Geboortedatum: 15-04-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op