Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Camel

By 27 oktober 2022oktober 31st, 2022No Comments

Camel werd op de berg gevonden, hij was vel over been. Camel is teder en vriendelijk, mensgericht, weinig opvallend, middelmatig actief, houdt meer van wandelen dan van rennen en slim. Camel kan met honden en katten opschieten. Hij is gezond en gecastreerd. Camel bewaakt zijn territorium. Hij loopt mee aan de lijn. Zijn schofthoogte is ca. 57 cm. gewicht ongeveer 26 kg.

Geboortedatum: 01-07-2021 ( Geschat )

Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op