Skip to main content
GereserveerdHondenMiddelgroot teefTeef

Betty

By 27 oktober 2022november 11th, 2022No Comments

Betty is een vriendelijke hond, zowel tegenover mensen als met honden en katten. Zij is een serieuze hond, niet speels of energiek. Betty is eerder onderdanig en rustig. Ze vraagt eigenlijk nergens naar, alleen liefde. Betty is niet bang, laat zich praktisch niet horen en loopt mee aan de riem. Zij is gesteriliseerd en gezond. Betty werd gered net voordat zij de snelweg over wilde steken. Haar schofthoogte is ca. 45 cm., gewicht ongeveer 12 kg.

Geboortedatum: 01-07-2019 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op