Skip to main content

Toen Brenda werd gevonden was zij erg mager. Naast hongerig, had ze ook erge dorst. Omdat onze collega voer bij zich has, kon zij Brenda gauw meenemen naar een veilige plek, Zij is een erg vriendelijke, jonge, hond. Zij vindt mensen en haar soortgenoten leuk. Ze kan al aan de lijn lopen. Haar gewicht is nu ca. 11 kg, schofthoogte ca 45 cm.

Geboortedatum: 20-01-2022 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op