Skip to main content

Fritz werd gevonden in een dorp, bij navraag bleek hij van “niemand” te zijn. Fritz werd geadopteerd, maar kwam al snel terug in de shelter; de hond in het gezin accepteerde hem niet. Fritz is een charmant hondje, aanhankelijk en lief. Hij is graag bij mensen, groot en klein. Met de kat in het gezin kon Fritz goed omgaan. Hij is gecastreerd. Zijn schofthoogte is ca. 35 cm.

Geboortedatum: 02-01-2019 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op