Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Tyson

By 13 oktober 2022mei 23rd, 2023No Comments

Tyson werd met 3 broertjes en zusjes in de bergen gevonden. Hij is erg vriendelijk tegenover mensen, honden en katten. Hij moet leren lopen aan lijn. Tyson is ook speels, energiek en actief, maar hij is een puppy. Dit betekent sowieso dat hij veel moet leren. Hij is niet bang aangelegd, laat zich ook niet veel horen.

Geboortedatum: 05-05-22 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op