Skip to main content

Teddy is een actieve en energieke pup, hij is bezig de wereld te ontdekken. Hij werd achtergelaten in een afgelegen veld in een buitenwijk van Patras. Teddy kan opschieten met honden en katten. Teddy moet nog veel leren, zindelijk worden en aan de lijn lopen. Dit laatste wordt hem nu geleerd. Hij is een speelse en sociale pup.

Geboortedatum: 01-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op