Skip to main content

Dit is Roady, een verlegen kleine lieve poes die tijd en ruimte nodig heeft om zich veilig te voelen. Zij kan gemakkelijk bang worden of zich verlegen voelen en zal zich verstoppen achter de bank totdat zij zich weer goed voelt om naar buiten te komen. Zij is niet agressief, maar kan gemakkelijk nerveus worden bij mensen en snelle bewegingen. Als de omgeving rustig en stil is zal zij naar buiten komen om alles op zijn eigen manier te verkennen. Zij houdt van aaien en knuffelen, maar pas als de tijd rijp is. Roady heeft iemand nodig die de tijd neemt haar te leren kennen en leert wat vertrouwen is. Zij is vriendelijk tegen de andere katten en kittens Zij speelt nog niet echt met andere katten of speelgoed. Een thuis vinden waar een zelfverzekerde kat is, zal zeker helpen. Roady is gesteriliseerd.

Fiv -Felv testen negatief, FIP 1/400, Fecal testens FCov,fpv, giardia ook negatief

Roady is in Nederland

 

Geboortedatum: 17-09-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op