Skip to main content

Het leven is het grootste mysterie en toch is het vaak zo moeilijk voor mensen en dieren … Dit is het verhaal van Pao, een jonge reu. Zijn verhaal begon in maart 2021 toen hij werd geboren uit een zwerfmoeder. Vrijwilligers vonden een kleine familie in Akrotiri, een zeer mooie locatie, in de buurt van Zakynthos stad en een zeer drukke weg. Mama en de 4 pups werden van daaruit overgebracht en na een publieke oproep voor hulp kwam er een oplossing, als een wonder maar het was precies wat er gebeurde!
Mensen boden aan om de mama en de baby’s te adopteren, Pao was één van hen en hij werd geadopteerd door een lieve en zachtaardige jongeman. Hij was blij met de pup en blij dat hij hem geadopteerd had, het gaf hem een trots gevoel en zijn hele familie was trots. Toen Pao ouder werd besloot Costas lessen te nemen om te leren hoe Pao zich moest gedragen en te socialiseren met mensen, honden en vooral hoe Costas zelf zich moest gedragen tegenover Pao . Ze waren de beste leerlingen en de liefde die ze voor elkaar voelden werd met de dag dieper.
Maar als we onze plannen maken in het leven verwachten we nooit het onverwachte … Costas kreeg een beroerte, 32 jaar. Hij had een enorme hersenbeschadiging, hij lag maanden in coma voor hij overleed, een verwoest gezin achterlatend met twee ouders, want hij was het enige kind dat ze hadden.
Hij liet vrienden achter die veel van hem hielden en zijn stralende lach voor altijd moeten missen. Pao werd ook achtergelaten, de ouders hebben zoveel pijn, zo geschokt dat ze met niets anders kunnen omgaan dan met hun pijn. Pao leeft nu in een hondenpension, hij is een jonge gezonde hond, ooit in een gezin als een geliefd lid, nu zoeken ze hulp !
Pao hond verdient zijn recht op geluk, om weer een geliefd lid van een gezin te zijn.
De mysteries van het leven zijn de grootste en bovenaan staat de liefde die we voortdurend delen met dieren, mensen. Help ons de liefde terug te brengen naar Pao.

Geboortedatum: 02-03-2021 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op