Skip to main content
KattenPoes

Daisy & Ladybug

By 11 oktober 2022No Comments

Daisy werd gevonden  bij één van de voederstations met  naast haar kitten Ladybug, maar ze leek niet 100% gezond en in staat om voor haar baby te zorgen. De kitten had het koud en lag op de zijkant op de stoep naast haar. Ze hebben haar en haar baby onmiddellijk naar de dierenkliniek in de buurt gebracht voor een controle. Daisy had een wat hogere temperatuur dan normaal, haar linkeroog was gezwollen en haar ene derde ooglid was eruit, helaas had zij een abces in haar mond onder een tand die de dierenarts meteen moest verwijderen. De collega’s namen moeder en dochter mee naar huis, met antibiotica en oogdruppels, maar moesten twee dagen later terug omdat Daisy haar eetlust verloor en er niet goed uit zag. . Daisy moest onder een operatie ondergaan omdat het gebied in haar mond weer vol pus zat. Ladybug moest toen gescheiden worden van haar moeder. Ze kon niet drinken bij Daisy vanwege alle medicijnen. Zij kreeg elke 2 uur flesvoeding.
Volgens de oogarts had Daisy oppervlakkige hoornvlieszweren door blootstelling (ze heeft exopthalmos), aan een abces zonder vreemd voorwerp. De oogdruk was goed, de zenuw was ontstoken, ze kon nog steeds zien, maar kon haar zicht verliezen in de toekomst. Ze is nu gestopt met alle medicatie . –
Daisy en Ladyburg zijn sterk aan elkaar gehecht en zoeken samen een thuis. Daisy is een erg goede moeder, ze spelen en eten samen.
Ze kunnen bij kinderen geplaatst worden, maar niet al te jong, Daisy kan in het begin timide zijn. Ladybug is een lief en speels kitten, gek op haar moeder.

Fiv -Felv-Fip testen negatief, Fecal testens FCov,fpv, giardia ook negatief

Geboortedatum Daisy: 22-08-2021 ( Geschat )
Geboortedatum Ladybug: 20-04-2022 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op