Skip to main content

Annet werd in de bergen achtergelaten, zij werd gevonden, vele anderen niet. Zij is niet bang, ze is speels, lief en actief. Ze houdt van rennen en het ontdekken van nieuwe dingen. Wanneer ze iemand aan ziet komen wil ze geaaid worden. Annet vertoont geen dominantie, kan opschieten met andere honden. Annet is gezond en gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 50 cm, gewicht ongeveer 17 kg.

Geboortedatum: 0210-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op