Skip to main content

Texas had 5 jaar een familie die echter ging verhuizen naar een kleine flat. Texas is te actief voor een kleine ruimte en kon niet mee. Hij kan opschieten met grote en kleine mensen, teven en reuen. Bij sommige reuen kan jij een beetje macho gedrag vertonen. Texas is dus actief, maar is een lieve hond, erg aanhankelijk. Hij loopt goed mee aan de lijn. Texas is ca. 55 cm. hoog. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 02-03-2017 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op