Skip to main content

Soako werd samen met een andere teef en haar puppy’s gevonden. Soako houdt ervan onder mensen te zijn, ze is rustig maar kan verlegen zijn. Ze loopt al redelijk goed mee aan de lijn. Soako kan met reuen en teven opschieten. Hoe zij omgaat met katten is niet bekend. Zij vertoont geen jachtgedrag. Soako is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 56 cm.

Geboortedatum: 02-04-2018 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op