Skip to main content

Nala werd in de bergen gevonden, in een zeer slechte conditie. Ze behoorde toe aan een herder die niet naar haar omkeek. Onze collega zag Nala en besloot ter plekke om haar mee te nemen. Nala sprong direct bij haar in de auto. Bij de dierenarts werd ze nagekeken en het bleek al gauw dat zij leishmania heeft. Dit betekent dat zij allopurinol zal moeten hebben als medicijn, gelukkig is dit in Nederland geen duur medicijn.
Nala vertoont geen jachtinstinct, blaft zelden. Ze is vriendelijk tegenover haar soortgenoten en mensen. Een thuis met een andere hond zal fijn zijn voor haar. Ze verblijft in een opvang waar ook katten zijn, Nala is gesteriliseerd, haar hoogte is ongeveer 53 cm. Een rustige, erg vriendelijke hond. Zij houdt van wandelen en vooral om onderweg te snuffelen. Is gek op eten en zal alles tot de laatste kruimel op eten.

Geboortedatum: 02-10-2016 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op