Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Pongo

By 8 oktober 2022november 8th, 2022No Comments

Pongo en Pinxa liepen rond in een dorp en onze collega’s hebben ze opgehaald. Nu zijn ze veilig en kunnen geadopteerd worden. Ze zijn nog erg jong, moeten dus nog veel leren. Aan de lijn lopen gaat al goed. Beide hondjes zijn actief, speels en aanhankelijk. Omgang met honden en mensen is goed, met katten is onbekend.

Geboortedatum: 15-03-222
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op