Skip to main content

Nakia werd samen met zus Wanda in 2021 gerede tijden de verschrikkelijke bosbranden. Beiden zijn nu in een opvanggezin in Nederland. Ze vinden het daar gezellig. Nakia gaat goed om met de twee honden en kat in het gezin. De eerste week waren ze nog schuchter, uiteraard kregen ze alle tijd om zich aan te passen. Nu zitten ze graag op schoot of liggen op de bank. Nakia en zus Wanda zijn rustig. Nakia ligt graag op de bank of op schoot.

Geboortedatum: 02-04-2021 ( Geschat )
Herkomst: Attica nu in Nederland

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op