Skip to main content

Victor werd aangereden en voor dood achtergelaten. Hij had verschrikkelijke pijnen, zijn borstkas lag open en een voorpoot was zo verbrijzeld dat het geamputeerd moest worden. Victor was toen ongeveer 14 weken jong, hij overleefde. Nu verblijft hij in een opvanggezin met honden en katten. Als Victor het vertrouwen heeft komt hij op schoot zitten en wil aangehaald worden. Hij is een speelse kat, rent ook graag, is wel gulzig met eten. Omdat hij drie pootjes heeft mag hij niet te dik worden. Hij krijgt nu graanvrij voer en is gek op natvoer. Als Victor de kans krijgt pikt hij honden- en/of kattenvoer. Hij is een goede kater. Victor is goede maatjes met een blinde kat.
FIV-FeLV-giardia test is negatief.

Geboortedatum: 02-02-2022 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op