Skip to main content

Melia werd in de ergen achtergelaten, zwanger. Gelukkig werd zij gezien en meegenomen. Melia werd direct gesteriliseerd. Zij is een gezonde, jonge hond. Ze laat zich niet veel horen, is ook niet bang. Ze leert aan de lijn te lopen, dit gaat goed. Melia is een lieve, rustige, niet actieve hond. Ze benadert mensen kalm. Ze kan opschieten met honden en katten. Wel beschermt ze haar voer. Haar schofthoogte is ca. 47 cm., gewicht ongeveer 16 kg.

Geboortedatum: 01-05-2020
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op