Skip to main content

Luna werd gevonden door een dame en haar dochter tegenover een coffeeshop in Varkiza, vlakbij een opvanggezin. Luna lag onder een auto, bedekt met modder. Het onderste deel van haar linker pootje ontbrak en liet een open wond zien. Luna werd goed verzorgd, kreeg een bad en was een andere kat geworden.
Luna is een lieve poes die echt geniet van het gezelschap van mensen. Ze is aanhankelijk en knuffelig en vindt het heerlijk om geaaid te worden. Ze geeft ook kusjes en wrijft haar gezichtje naar dat van de persoon die bij haar is. .
Luna heeft zoals de meeste kittens veel energie! Ze klimt en springt graag op mensen en speelt graag met speelgoed, vooral met balletjes en stokjes. Ook al mist ze een deel van haar linker pootje, ze komt niets tekort. Ze rent heel hard en kan natuurlijk overal op klimmen. Luna is erg vriendelijk naar mensen en katten en ondanks dat ze helemaal alleen, onder de modder en ongemakkelijk werd gevonden, vertrouwde ze hen meteen. Ze is erg spraakzaam en heeft haar eigen mening over haar voorkeuren en afkeuren, wat ze geweldig aan haar vinden. Luna is het soort baby katje dat iedereen als vriend zou willen hebben, want haar persoonlijkheid omvat alles. Vrolijk, speels, energiek, knuffelig, gezellig, sociaal en natuurlijk heel erg lief. Fecal test FCov, fpv, giardia getest op 02/07/2022 en zijn negatief.

Geboortedatum: 02-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op