Skip to main content
KaterKatten

Freddie & Willy

By 7 oktober 2022No Comments

Freddie en Willy  ( zwart ) werden samen gevonden bij een drukke straat. Willy zat onder een motorkap en werd gehoord door onze collega, dat redde hem het leven. Freddie werd gezien en gehoord onder een auto bij een supermarkt. Beide waren ongeveer 4 – weken jong. Beiden zijn lieve en goede katers, in het begin kunnen ze een beetje bang zijn, daarna gaan ze spelen en rennen. Freddie is een iets meer opener kater. Het zal fijn zijn als ze samen mogen blijven, het liefst als binnenkatten. Ze zijn aan elkaar gehecht. In hun opvang zitten ze bij andere katten en bij honden die gewend zijn aan katten.

Geboortedatum: 02-05-2022 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op