Skip to main content
Dier in de schijnwerperKattenPoes

Ebony

By 7 oktober 2022maart 9th, 2023No Comments

Ebony werd aanvankelijk gevangen in een verlaten gebouw in Varkiza om gesteriliseerd te worden, maar toen ze naar de kliniek gingen voor de operatie de operatie ontdekten de dierenartsen dat ze hoogzwanger was en haar moesten laten bevallen. Ze plaatsten Ebony in een gezellige, rustige slaapkamer om haar baby’s te krijgen Ze beviel een paar dagen later van drie geweldige, liefdevolle kittens Bamboo, Olive en Juni! Ebony was een geweldige moeder, ze verzorgde en verzorgde haar kittens tot ze groeiden en geadopteerd konden worden. Ebony moest geopereerd worden om poliepen te laten verwijderen en om gesteriliseerd te worden, maar omdat ze borstvoeding gaf al die tijd moesten ze wachten. Ze was klaar voor de operaties op 7.6.22, de dierenartsen verwijderden 5 poliepen uit één oor, 1 poliep uit het andere oor. Ze kon herstellen bij in het kattenhuis.
Ebony was heel vriendelijk vanaf de eerste dag. Vanwege haar oorprobleem moesten ze haar oren dagelijks schoonmaken en ook oordruppels geven, maar ze gedroeg zich geweldig. Ze was heel gemakkelijk en ontspannen, ook al genoot ze niet van de behandeling
Ebony is erg mooi, zoals je kunt zien op de foto’s Ze houdt van knuffels en aaien maar ze is het soort kat die haar persoonlijke ruimte nodig heeft. Ze is super ontspannen en relaxed! Ze speelt nog niet met speelgoed of mensen , maar ze denken dat ze snel zal beginnen! FELV-FIV-FIP en giardia test , felv-fiv negatief, fip 1/800

Geboortedatum: 05-03-2019 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op