Skip to main content

Dimal is afgedankt door zijn “baasje”, Dimal zat steeds in een smalle kooi. Hij is erg lief en aardig. Hij kan opschieten met honden en mensen, beslist niet met katten en kippen. Hij blaft ( nog ) tegen voor hem vreemde mensen, maar is niet bang. Dimal leert te lopen aan de lijn. Hij heeft veel energie. Dimal is gecastreerd en gezond. Zijn schofthoogte is ca. 61 cm, gewicht ongeveer 39 kg.

Geboortedatum: 02-09-2018 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op