Skip to main content
KaterKatten

Alfie

By 7 oktober 2022No Comments

Alfie verschool zich onder een auto, vlakbij waar onze collega woont. Hij probeerde voer te pakken dat de kattenkolonie kreeg. Onze collega nam hem op omdat een storm op komst was. Alfie is een lieve kat, hij begint te spinnen als hij iemand ziet komen. In het begin was hij bang, hij maakte dan boze geluiden, maar binnen een week speelde hij al. Hij kan opschieten met de andere katten en ook met honden. Alfie wordt graag aangehaald. Speelgoed vindt hij ook leuk.

Geboortedatum: 29-05-2022 ( Geschat )
Herkomst: Thessaloniki

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op