Skip to main content
GereserveerdHondenKlein teefTeef

Ralou

By 3 oktober 2022november 20th, 2022No Comments

Dit is Ralou, Kokoni mix. Haar verhaal? Ze had een familie, zij brachten haar naar de dierenarts om ingeslapen te worden. Niet omdat ze ziek was, nee … omdat Ralou langer leefde dan ze verwacht hadden.

De dierenarts werd erg boos, hij vertelde hen dat het absoluut onethisch is om een gezonde hond te laten inslapen en nam onmiddellijk contact met onze collega’s op. Ralou is een gezonde senior dame die nog lang wil leven en gelukkig zijn! Ze is een geweldige lieve hond. Ze zal misschien niet al te veel liefde gekregen hebben. Nu hopen we op een lieve familie voor haar.

 

Ralou is gereserveerd voor adoptie.

Geboortedatum: 01-09-2015 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op