Skip to main content
HondenMiddelgroot reuReu

Legolas

By 3 oktober 2022oktober 31st, 2022No Comments

Legolas, de hond met de mooie blauwe en sprookjesachtige ogen. Een unieke hond om te zien. Sinds hij een puppy was lag hij aan een ketting, een kapot hok als onderdak. Het hok was zo lek als een mandje en gaf geen bescherming tegen de hete zon. Hij moest en zou een waakhond worden. Maar het gedrag van Legolas is dat van een puppy, spelen, rennen, springen. Hij vindt het heerlijk aangehaald te worden, Legolas is gezond en gecastreerd.

Geboortedatum: 01-09-2020 ( Geschat )
Herkomst: Zakynthos

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op