Skip to main content

Paris werd gevonden op een snelweg, toen bleek dat ze zwanger was is zij direct gesteriliseerd. Paris is een jonge, speelse, sociale, actieve en vriendelijke hond. Zij is niet bang, vindt het leuk om te gaan met haar soortgenoten en mensen. Paris wordt heel graag aangehaald. Zij verblijft in een opvanggezin met honden en katten, daar is ze zindelijk. Aan de riem lopen gaat goed, ze wil zelfs aangehaald worden door mensen die ze tegenkomt. Haar schofthoogte is ongeveer 46 cm, gewicht ca. 14 kg.

Geboortedatum: 01-12-2021 ( Geschat )
Herkomst: Patras

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op