Skip to main content

Irene werd door collega’s uit de perrera gehaald. Irene moest naar de dierenarts voor de beoordeling van haar linker achterpoot. Zij vertoonde een totale ontwrichting van de knieschijf. De behandelingsmogelijkheden bieden geen gunstige prognose en aangezien de toestand van Irene goed en stabiel is, adviseren de dierenarts vooralsnog Irene niet aan een chirurgische ingreep te onderwerpen en onder toezicht te houden.
Irene is een aanhankelijke hond, zij kan opschieten met mensen en soortgenoten. Katten niet bekend. Irene is een actieve en vriendelijke hond. Ze loopt al goed mee aan de lijn. In de shelter vertoont ze geen jachtinstinct. Irene is gesteriliseerd. Haar schofthoogte is ca. 56 cm.

Geboortedatum: 01-05-2021 ( Geschat )
Herkomst: Lleida

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op