Skip to main content

Dobby ( Podenco ) en Jessie moeten met z’n tweeën geadopteerd worden. Ze zijn erg aan elkaar gehecht en vertrouwen op elkaar. Beide honden zijn rustig, Dobby vindt het heerlijk tegen je aan te leunen. Hij loopt goed mee aan de lijn. Jessie is super vriendelijk, zij  houdt ook van aangehaald te worden en lijkt soms te lachen. Beiden zijn gesteriliseerd.

Geboortedatum Dobby : 01-06-2015   ( Geschat )
Geboortedatum Jessie:   01-06-2017   ( Geschat )
Herkomst: Benissa

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op