Skip to main content

Dante is geweldig met andere honden en houdt van mensen en kinderen, een hond die een prachtig gezinslid zou zijn. Dante wacht op zijn kans om een warm en veilig thuis te krijgen. Dante weegt slechts rond de 11kg, geen grote hond. Hij loopt goed aan de lijn. Hij heeft een kattenvrij huis nodig en ook een veilige buitenruimte. Dante zou ook op een appartement kunnen wonen, zolang hij maar een paar keer per buiten kan wandelen. Hij is gecastreerd.

Geboortedatum: 01-06-2019 ( Geschat )
Herkomst: Benissa

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op