Skip to main content

Nieve zoekt een veilig en liefdevol thuis om weer gelukkig te worden. Hij werd gevonden met een gewonde poot, hij had een operatie nodig. Nu is hij weer in orde. Nieve is een leuke en vriendelijke hond. Hij loopt mee aan de riem en speelt graag. Nieve is gecastreerd. Hoe Nieve met katten is, is niet bekend. Zijn gewicht is ca. 9 kg.

Geboortedatum: 01-12-2108 ( Geschat )
Herkomst: La Solana

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op