Skip to main content

Charmante kleine Lola kwam een paar weken geleden bij onze collega’s omdat twee kinderen die aan de poort kwamen en zeiden dat een puppy was stervende was en de eigenaar was gestopt met haar eten te geven. De kinderen brachten Lola die toen ongeveer 2,5 maand oud was, haar huid zat vast aan haar botten, ze zat vol enorme teken en luizen die over haar hele lichaam liepen, en ze bewoog nauwelijks. Het was duidelijk dat ze de dag waarschijnlijk niet zou overleven. Onze collega’s brachten haar naar de dierenarts, waar bloedonderzoeken werden gedaan, en ze bleek Erlichia te hebben. Omdat ze erg zwak was, bleef ze daar 10 dagen, terwijl ze aan haar behandeling tegen Erlichia begon. Gelukkig zal ze volledig herstellen na de maand behandeling, die nu ten einde loopt en ze krijgt haar vaccin. Lola krijgt met de dag meer vertrouwen en verandert in een vrolijke, mooie hond, ze is heel slim en innemend. Kleine Lola hoopt snel haar voor altijd liefdevolle familie te vinden, zodat ze samen met hen verder kan groeien.

Geboortedatum: 01-06-2022 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie? Heeft u belangstelling?

Aangezien het erg belangrijk is dat er een passende match is tussen een gezin/persoon en de adoptiehond of -kat hanteren wij een adoptieprocedure. Enerzijds betreft dit een uitgebreide vragenlijst/telefonische intake, anderzijds een huisbezoek op afspraak. Zodoende krijgen wij wederzijds alle benodigde informatie om een adoptie te doen slagen.

U kunt via deze link een formulier invullen https://www.dierenhulpzondergrenzen.com/adoptieformulier/

Of u kunt bellen voor meer informatie met een medewerkster van onze telefoondienst

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op