Skip to main content

Dit is Buddy, een grote vriendelijke, iets oudere hond. Hij woonde 10 jaar bij zijn baasjes, onze collega’s boden aan hem tijdelijk op te nemen zodat hij meer ruimte had om te rennen. Na verloop van tijd realiseerden zijn baasjes zich dat Buddy meer ruimte nodig had dan zij hem konden geven en stemden ermee in dat een ander thuis voor hem gevonden zou worden.
Buddy is een zachtaardige reus die zoveel liefde wil! Hij houdt veel van mensen, wil altijd knuffelen of spelen, of gewoon bij je in de buurt zijn. Hij heeft ruimte nodig om te liggen en te ontspannen. Hij wordt nu ouder dus zijn gewrichten worden een beetje stijf. Hij houdt ook van slapen, een groot zacht bed is alles wat hij nodig heeft
Buikmassages vindt Buddy lekker. Hij is gek op eten. Hij kan een beetje bezitterig worden, Buddy houdt van zijn eigen speelgoed en zijn eigen dingen, hij is niet zo goed in delen. Van katten houdt hij helemaal niet, hij wil liever enige hond zijn. Buddy houdt van ontdekken, stranden zijn heerlijk. Hij reist goed mee in de auto, kijkt graag uit het raam maar als het een lange reis is doet hij een dutje!

Geboortedatum: 01-06-2012 ( Geschat )
Herkomst: Attica

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over één van deze honden of katten of een hond of kat reserveren, belt u dan met onze vrijwilligers, zij staan elke dag klaar om u te woord te staan.

Neem contact met ons op